Slik kan du logge inn i nettbutikken

Alle registrerte kunder kan logge inn ved å bruke kundenummer og postnummer etterfulgt av stedsnavn med små bokstaver. F.eks. 12345/1410kolbotn

Kundenummer finner du på din faktura, eller du kan sende en epost til support@nettec.no hvor du spør oss om å få det tilsendt.

Etter at du har logget inn kan du på "Min side" selv velge brukernavn og passord.

MERK: Nettbutikk er ikke det samme som support-sidene, og brukernavn/passord er ikke det samme.